Bankzaken

Over ons

Welke uitdaging of verandering je als bedrijf nu of in de toekomst ook bezig houdt, wat je nodig hebt om te slagen heb je al in huis. Dat zijn namelijk je mensen en de vaardigheden en competenties die zij bezitten. Het zou wel zo kunnen zijn dat een keer goed nagaan wie welke competentie in welke mate bezit goed is om te doen. En dat een gerichte training voor een individu en voor het bedrijf veel kan betekenen.

Geef je medewerkers hier inzicht in en de aandacht die hierbij komt kijken, dan zul je zien dat ze meer en meer commitment gaan vertonen en betrokken raken bij verander- en leerprocessen. En dan leer je ook hoe je individuen kunt aanspreken en motiveren om betrokken te blijven. Bovendien krijg je beter zicht op wat er voor nodig is om effecten en veranderingen te borgen in je organisatie.

In dit soort tijden van verandering en ontwikkelen komen wij echt tot ons recht. Wij zijn organisatie-adviseurs en change-managers, met expertise op het gebied van verandering- en leertrajecten. Wij begeleiden jou, je medewerkers en bedrijf, zodat
– iedereen leert wat zijn / haar voorkeursstijlen zijn voor leren, communicatie en leiderschap.
– iedereen leert in welke mate hij / zij competenties beheerst en waar mogelijkheden voor training liggen.
– je per individu een leerpad krijgt.

Voor gasten van Building Holland zijn deze inzichten cruciaal. De bouwsector heeft steeds meer aandacht voor competenties, communicatie, verandering en cultuur. Nu in je medewerkers investeren, op een moment dat er veel gepraat wordt over duurzaamheid, groene manieren van bouwen en aankomende technologie, geeft je voorsprong op je concurrenten. Want je bent dan voorbereidt op wat komen gaat, ongeacht wat komen gaat. Omdat je mensen betrokken zijn, hun competenties hebben aangescherpt en zich kunnen aanpassen aan veranderingen. En als je medewerkers dat kunnen, kan je bedrijf dat ook.

Dus, neem plaats op onze speciale Stendig-bank, dan gaan we een open gesprek aan over de veranderingen waar jij mee bezig bent, hoe je deze veranderingen ervaart, over communicatie en over de kansen die je ziet voor jou, je mensen en je bedrijf.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op