Bauder BV

Over ons

De vierde Bauder-generatie concentreert zich op het dakcomponent en vormt een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Naast de businessunit met plat dak, bouwde het bedrijf ook activiteiten op voor hellend dak met groendaken en fotovoltaïsche cellen. Tegenwoordig bieden wij een one-stop-shop voor uitgebreide services en alle materialen voor afdichting, thermische isolatie, vergroening en energiebesparing, waardoor planners, bouwers en fabrikanten de zekerheid hebben om de beste beslissingen te nemen voor het dak. Voor industriële toepassingen bieden wij ook technische isolatiematerialen gemaakt van hard polyurethaanschuim.
Grootste systeemvariatie voor veilige platte daken.

Grootste systeemvariatie voor veilige platte daken. Aan platte daken worden hoge eisen gesteld beteft de afdichting en isolatie. Platte daken worden echter steeds meer bruikbare daken, als groendak of als energieleverancier met fotovoltaïsche systemen. Als Europese producent van bitumineuze dakbanen, kunststof dakbanen, vloeibare kunststof en polyurethaan schuimisolatiesystemen bieden wij planners, constructeurs en eigenaars van gebouwen geavanceerde systeemoplossingen in een ongeëvenaarde verscheidenheid aan assortimenten.
Het resultaat voor nieuwe gebouwen en renovatieobjecten ideale dakconstructies, die zijn afgestemd op respectieve eisen en budgetten. Voor maximale veiligheid in de volledige dakconstructie.

Onze blik gaat naar voren.

Duurzaam. Markten veranderen sneller en sneller, en dat geldt ook voor de eisen die onze klanten aan ons stellen. We zien dat als een kans voor een gezonde groei. De individuele behoeften van de markten in een vroeg stadium herkennen en op maat gemaakte, innovatieve oplossingen ontwikkelen – dat is onze kracht. Duurzaamheid is een van onze belangrijkste bedrijfsdoelen.

Onze duurzame waterdicht makende systemen houden gebouwen duurzaam en onze hoogwaardige thermische isolatiesystemen leveren een belangrijke bijdrage aan het oplossen van het klimaatprobleem. Onze groendaken zijn milieuvriendelijk en creëren woonruimte en de fotovoltaïsche systemen kunnen worden gebruikt om extra duurzame energie op daken te genereren. Bovendien brengen we door middel van duurzaam ondernemingsbestuur economische, ecologische en sociale belangen in harmonie, zodat niets een succesvolle en duurzame toekomst in de weg staat.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op