018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020

BZW Holland

Over ons

Wij zijn BZW Holland dé Nederlandse distributeur voor de bouwmaterialen groothandel of prefabindustrie van:
– dunne isolatiefolie (ATI Isolation) en
– grasisolatiepanelen (Gramitherm®).
Twee merken van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van zeer goede thermische waarden waardoor uw woning in de winter warm en in de zomer koel blijft.

ATI Isolatiefolie is een dunne isolatiefolie ideaal voor renovatie projecten met een beperkte ruimte. BZW Holland is leverancier van de de volgende 3 producten:
ATI PRO: een dampopen isolatiefolie met een Rd (m2 k/w) van 3,3 dat u direct op het dakbeschot kunt plaatsen.
ATI PRO BARDAGE: deze dampdichte isolatiefolie heeft een Rd van 3,54 en, volgens de berekeningen van Bureau Nieman, loopt dit op naar Rc (m2 k/w) 4,54 wanneer het gebruikt wordt aan de binnenzijde van een bestaand dakbeschot zonder spouw. BARDAGE geeft, mits correct geplaatst, een gegarandeerde daling van de jaarafrekening van de energieleverancier.
ATI 150+ is een damdichte bubbelfolie met een Rd van 2,5 (m2 k/w). Het is de ideale folie voor onder een rietendak. Of als na-isolatie bij een renovatie.

Naast isolatiefolies is BZW Holland gepassioneerd over isolatie bij biobased gebouwde panden. De grasvezelpanelen van Gramitherm zijn een CO2-neutrale isolatie en bieden een thermische waarde van 1700 J/KG3. De isolatiepanelen worden gemaakt van bermgras. Dit bermgras is momenteel in Nederland (en in de rest van Europa) een restproduct met een enorm overschot. Gramitherm bewerkt dit restproduct en maakt er volgens een Zwitserse technologie isolatiepanelen van.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top