Duurzaam Gebouwd / Acquire Publishing

Over ons

Duurzaam Gebouwd startte ruim 10 jaar geleden met een missie van belang: het versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Anno 2021 zorgen we voor de inhoudelijke verbinding tussen vraag en aanbod, om essentiële opgaves als de Energietransitie, Circulariteit en Gezondheid in te vullen. Dat doen we door te communiceren, te verbinden en te activeren: we willen niet alleen over duurzaamheid praten, maar vooral een kanteling teweegbrengen.

Partners en experts van Duurzaam Gebouwd delen visies, innovaties en praktijkvoorbeelden met elkaar. Ons gezamenlijke doel is om te versnellen in verduurzaming, zodat we de nationale en Europese doelstellingen eerder behalen én overtreffen.

Met ons netwerk van 450 partners en experts bereiken we ruim 40.000 professionals binnen bouw, vastgoed en infra. We zorgen dat de duurzaamheidsvisie van jouw organisatie duidelijk zichtbaar wordt, brengen je in contact met partijen die wél willen versnellen en trekken samen op om samenwerkingen op te starten.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op