018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020

Factory Zero

Over ons

Bouwkundige integratie van installatietechnieken voor een betere kwaliteit van wonen en leven. Meer woonplezier, gezondheid en comfort voor bewoners.

In haar eigen fabriek, werkt Factory Zero aan geïntegreerde geveltechnologie, duurzame lokale energieopwekking, uitgekiende klimatiseringssystemen en (ver)nieuw(d)e productie- en assemblagetechnieken.

Alle relevante bouwcomponenten die nodig zijn voor zeer energiezuinige nieuwbouw en renovatie, worden (her)ontwikkeld en op industriële schaal – en waar mogelijk circulair – geproduceerd.

Factory Zero ontwikkelt en produceert de iCEM – Integrated Climate Energy Module. Dé energiemodule die direct in het project geïnstalleerd wordt en gebruiksklaar is.

Naast de iCEM verzorgt Factory Zero:
• Service & onderhoud
• Monitoring en beheer op afstand
• Meerjarige prestatiegaranties op energieopwekking, energiegebruik
en binnenluchtkwaliteit

De iCEM is een compacte, compleet geïntegreerde energiemodule die een woning voorziet van een geconditioneerd binnenklimaat (ventilatie en verwarming) en warm tapwater. De module kan worden geleverd met de extern te plaatsen zonnepanelen met bijpassende omvormer. De prestaties van de module en het PV-systeem worden realtime gemonitord. De leverancier van de woning, de verhuurder en de bewoner hebben, afhankelijk van de gekozen opties, de mogelijkheid om deze gegevens, te kunnen uitlezen.

De iCEM is -in diverse uitvoeringen – leverbaar voor zowel grondgebonden woningen als hoogbouw. Voor grondgebonden woningen (80-200m2) levert Factory Zero naast een buitenmodule ook facade, plat dak, schuin dak, trap en nokmodules. Voor hoogbouw levert Factory Zero naast buitenmodules ook split- en facade modules.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Door de toenemende vraag naar onze energiemodules zijn we, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een fulltime werkvoorbereider. Als werkvoorbereider bij Factory Zero ben je verantwoordelijk voor een tijdige en volledige voorbereiding van onze projecten. Je werkt zelfstandig en bent de schakel tussen inkoop en productie. Daarnaast heb je tot en met de uitvoering van het project veel contact met de bouwers die onze energiemodules ‘gebruiksklaar’ en eenvoudig in het project installeren. Bij tevreden bewoners is voor jou het project geslaagd.

Lees verder »
Field Service Engineer

Field Service Engineer

Door de toenemende vraag naar onze energiemodules zijn we, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een fulltime Field Service Engineer
De energiemodules van Factory Zero combineren de nieuwste all-electric technieken voor verwarming, ventilatie en warmtapwater. De modules zijn altijd online en via een geavanceerde portal inzichtelijk en te besturen. Zo heb je als Field Service Engineer bij Factory Zero gemakkelijk inzicht in een mogelijk probleem bij bewoners van onze projecten. Als Field Service Engineer heb je gevoel voor klantbeleving en oog voor techniek. Je reageert proactief op de informatie die je via de portal uitleest. Dreigt er een probleem dan ga jij hier remote mee aan de slag. Lukt het niet om dit remote op te lossen dan ga je goed voorbereid op pad.

De prestatiegaranties die wij afgeven overspannen soms wel een periode van 40 jaar. Gedurende deze periode streven wij een onberispelijke relatie met onze klanten na en jij helpt onze organisatie daarbij.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top