Groupe Atlantic Nederland (voorheen Orcon BV / Thercon BV)

Over ons

Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. Ga mee.

Sinds 2021 hebben Orcon BV en Thercon BV de krachten gebundeld onder de hoede van Groupe Atlantic Nederland. Te samen richten wij ons op duurzame, all-electric, oplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Wij ontwikkelen en leveren een breed assortiment ventilatie producten van Orcon. Hierbij bieden wij een uitgebreid gamma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Naast ventilatie specialiseren wij ons in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen. Hierbij werken wij met de producten van Fujitsu en Atlantic. Zo kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater.

Samen kijken we naar de beste totaaloplossing om duurzaam en all-electric te wonen, werken en leren. Hierbij maken wij o.a. gebruik van ons unieke ‘Green Igloo’ concept. Een aanpak waarbij we het gehele proces van calculatie, tot installatie begeleiden. En heldere klimaatgaranties kunnen afgeven.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op