Holland ConTech & PropTech

Over ons

In 2019 is Holland ConTech & PropTech uitgeroepen tot ‘Best Association’ van de wereld en bekroon met een Global PropTech Award in New York door MetaProp NYC. Een internationale erkenning waar we razend trots op zijn.

Holland ConTech & PropTech is hét innovatie ecoysteem voor de bouw- en vastgoedsector van Nederland. Wij zorgen ervoor dat innovatieve startups en corporate grownups met elkaar verbonden worden, zodat startups de beste partner voor hun product/service kunnen vinden en corporates de beste probleemoplosser voor hun innovatie vraagstuk.

Door de meer dan 120 jaarlijkse evenementen die wij organiseren, biedt het ecoysteem van Holland ConTech & PropTech talloze mogelijkheden om de juiste partners te vinden om samen de sector te innoveren. Denk hierbij aan matchmaking meetups, peergroup sessies, incompany worskhops en keynotes. Daarnaast zijn wij aanwezig op alle belangrijke beurzen om verbinding te faciliteren.

Technologie, innovatie en digitale transformatie zorgen voor vernieuwing binnen je organisatie. De koplopers uit de sector zijn hiervan op de hoogte en zijn in staat om nieuwe business te creëren. Wil jij dat jouw organisatie behoort tot de koplopers van morgen? En wil jij degene zijn die winstmarges vergroot en nieuwe omzet realiseert? Maak dan eens een afspraak om samen te bekijken wat Holland ConTech & PropTech voor jou en je organisatie kan betekenen. Al meer dan 200 bedrijven uit de bouw- en vastgoedsector gingen je voor!

Naast matchmaker zijn wij adviseur van corporate organisaties die met technologie, innovatie en digitalisering aan de slag willen gaan. Wij helpen nieuwe business te realiseren door concreet aan de slag te gaan op vraagstukken vanuit organisaties.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op