HUMBLE

Over ons

‘In onze wereld is elke vastgoedeigenaar of -beheerder continu bezig met het zoeken naar grip. Vastgoedonderhoud is een hoofdstuk waarbij veel informatiestromen samenkomen, hierdoor is de behoefte om in control te komen erg groot. Daarbovenop hebben we te maken met de steeds veranderende wet- en regelgeving. Deze variabelen hebben bij de eigenaren en beheerders in diverse sectoren die wij spreken voor veel onrust gezorgd. Iedereen krijgt een tien voor effort, maar wij constateren dat niemand ‘echt’ in control is. Voorkom dat je in een tooltjescultuur terechtkomt waarin je diverse systemen nodig hebt om een halve waarheid boven tafel te krijgen. Laat staan dat het erg tijdrovend is om al die tooltjes ook weer up to date te krijgen, dat doet simpelweg niemand. Iedereen heeft informatie, maar is die makkelijk en snel toegankelijk? Is die up to date? Helpt die je bij het maken van beslissingen? Informeert die je partners en leveranciers? En borgt die je wettelijke kader volledig?

Wij constateren dat er geen eenduidigheid is als het gaat om de geldende wet- en regelgeving. Kun je je voorstellen dat je een auto laat keuren waarbij elke garage weer andere normen stelt? De ene accepteert winterbanden, de andere niet. Daarom is een APK-boekje eenduidig en gestandaardiseerd. Elke autogarage hanteert hetzelfde proces als het gaat om het uitvoeren van een APK en het vullen van je APK-boekje. Deze norm accepteren wij als de waarheid, want die werkt.

HUMBLE creëert de waarheid als het gaat om wet- en regelgeving binnen onze markt. Wij hebben de afgelopen tien jaar veel verschillende partijen geholpen met het digitaliseren van hun vastgoeddata. Toch waren we niet tevreden en ik vraag me af of wij dat ooit zullen zijn. Wij zullen altijd blijven doorinnoveren, en wij geloven dat dit ook moet. Elke dag worden we een beetje beter en daardoor worden onze klanten dat ook. Het afgelopen jaar hebben wij de kwaliteit van ons platform geoptimaliseerd en met een groep bedreven, creatieve ondernemers zijn wij de strijd aangegaan met ons eigen platform. Hoe kan het nog slimmer? Hoe kan het nog beter? Hoe kan de wereld nog mooier gemaakt worden?

HUMBLE is een volledig API-based platform, wat inhoudt dat het platform volledig te koppelen is. Weet je nog, al die tooltjes waar ik het over had? Als al deze informatie op één centrale plek samenkomt en vanaf dat centrale punt aan te sturen is: nou, dat is HUMBLE. Al je gebouwen, elementen, gebreken, activiteiten zijn inzichtelijk voor iedereen die jij daartoe toegang wilt geven. Want HUMBLE kent geen licentiestructuur als het gaat om het aantal gebruikers, nee, wij vinden dat je moet samenwerken. Een onbeperkt aantal gebruikers met diverse rechten die parallel aan een gebouw werken, dat is de nieuwe standaard. Tijd, kosten en vooral stuurloosheid verslaan we door deze vorm van werken. Iedereen kan in HUMBLE werken; niet alleen door de gebruiksvriendelijkheid van de front-end, maar ook doordat het systeem jou vertelt of je compliant bent of niet. Het opstellen, uitvoeren en controleren van de MJOP is nog nooit zo simpel geweest. En door het eenduidige proces normaliseren we een stabiele werkwijze. Eén die niet foutgevoelig is of die veel moeite kost om te ontcijferen omdat je collega het gewend is het anders te doen.

HUMBLE is de nieuwe standaard.
En wij? Wij blijven indruk maken!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top