Interpolis

Over ons

Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland.

Voorkomen is beter dan verzekeren. Daarom bieden we slimme oplossingen die tegenslagen voorkomen. Denk aan oplossingen die het verkeer in Nederland veiliger maken, een bijdrage leveren aan een beter klimaat, de kans op brand in een bedrijf verminderen en dierenleed door stalbranden uitbannen. Met deze oplossingen stimuleren we het verantwoordelijk gedrag van onze klanten. Dit helpt hen om zelfredzaam te zijn en tegelijkertijd draagt het bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

De kans op extreem weer verdubbelde de afgelopen 5 jaar. Steeds vaker valt er veel regen in korte tijd. De druk op riolen en daken neemt daardoor toe. Op schade zit niemand te wachten. Interpolis zoekt daarom naar slimme duurzame oplossingen die schade verminderen of helpen voorkomen. Een groen dak is zo’n oplossing. En een groen dak is ook nog eens duurzaam. Het zorgt ervoor dat je dak 2 keer langer meegaat en het heeft een positieve bijdrage aan de biodiversiteit. Samen met onze partners Groendakcoach, Joosten Ecodak en Sempergreen willen we zoveel mogelijk geschikte daken in Nederland groen maken.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op