NatureConnect by Signify

Over ons

NatureConnect by Signify is een innovatieve verlichtingsoplossing die de voordelen van daglicht naar binnen brengt voor inspirerende omgevingen, waar mensen zich comfortabel voelen en optimaal kunnen presteren.

Daglicht is zo natuurlijk, dat we ons vaak niet eens realiseren hoe belangrijk het voor ons is. De blootstelling aan de juiste hoeveelheden licht gedurende de dag, evenals de kleuren en dynamiek van de natuur, hebben een sterke invloed op ons humeur, energieniveau, comfort, slaapkwaliteit en onze gezondheid en welzijn in het algemeen.

NatureConnect verlichting is gebaseerd op de principes van Biophilic Design en de onlosmakelijke band tussen mens en natuur. Deze principes worden gebruikt om relevante en natuurlijke lichtscènes voor een breed scala aan ruimtes en activiteiten te creëren.

Het systeem regelt het dagritme, de kleur en intensiteit automatisch, afhankelijk van het moment van de dag. Daarnaast kan de gebruiker ook handmatig kiezen voor specifieke scenes, zoals een extra energieke lichtimpuls of juist een meer ontspannen warme sfeer.

The sky is not the limit! Kom naar stand 8.123 en ervaar het zelf.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op