Slimline Buildings

Over ons

Slimline Buildings produceert en levert slimme prefab constructieve vloersystemen voor het droog en eenvoudig bouwen van aanpasbare, duurzame en comfortabele gebouwen.

Met de merken Slimline, KanaalBreedPlaat en Villavloer biedt Slimline Buildings vloeroplossingen voor respectievelijk hoogbouw en utiliteitsbouw, seriematige woning- en appartementenbouw en individuele woningbouw.

Hoewel de verschillende producten specifieke voordelen bieden voor de verschillende toepassingen, delen ze de vloeropbouw, die bestaat uit een combinatie van een betonnen platfondplaat, een ruime, vrije en permanent bereikbare installatieruimte in de vloer en een zwevende topvloer.

Omdat de holle installatieruimte in de vloer tijdens de bouw niet wordt volgestort met beton blijft toegang tot leidingen en bekabeling op termijn mogelijk. Tijdens de gebruiksfase kunnen de gebouwinstallaties zo worden onderhouden, verlegd, uitgebreid of gemoderniseerd, maar is het ook mogelijk om de volledige indeling of zelfs de functie van het gebouw te veranderen zonder constructieve gevolgen. Met Slimline Buildings creeert u aanpasbare gebouwen met een optimale technische en daarmee economische levensduur of opbrengst.

Die aanpasbaarheid betekent dat gebouwen langer kunnen worden gebruikt. Vervolgens zijn vloerelementen demontabel en herbruikbaar voor een nieuw gebouw. Als er geen bestemming voor de vloerelementen wordt gevonden zijn die grotendeels recyclebaar. Slimline Buildings vloersystemen gebruiken een een minimale hoeveelheid (gerecyclede) grondstoffen. Dankzij de droge bouwmethode wordt de hoeveelheid gebruikte beton nog verder gereduceerd.

Door klimaatleidingen in de prefab vloerelementen te integreren draagt het vloersysteem ook bij aan energiebesparing tijdens de gebruiksfase. Daarnaast resulteert het opnemen van plafondkoeling en vloerverwarming tot een uiterst comfortabel binnenklimaat dat volledig aansluit bij het algemeen comfortbeginsel ‘warme voeten, koel hoofd’.

Slimline Buildings is onderdeel van de Copiam Group.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op