018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020

StickyLock

Over ons

StickyLock is een Nederlandse onafhankelijke studio die concepten, apps en games creëert, ontwikkelt, implementeert en publiceert in onder andere augmented reality (AR) en virtual reality (VR).

AR is een interactieve beleving waarmee je digitaal objecten (bijv. gebouwen, keukens, installaties, banken, tafels, decoratie etc.) plaatst in de live omgeving. Met behulp van je smartphone- of tabletcamera kun je met onze AR-toepassingen objecten zichtbaar maken in elke omgeving. Je kunt dit product levensecht bekijken, eromheen lopen en inzoomen tot op het kleinste detail.

De 3D-vertoning van het product dat wij ontwerpen, kun je op een lege kavel bewonderen, binnenshuis plaatsen, of volledig zelf indelen. Je ziet direct of het ontworpen object past en of elk detail voor jou naar wens is. AR-toepassingen zijn eindeloos, van huizen tot kantoren en van binnenhuisarchitectuur tot volledige interieurs, alles is mogelijk. Het biedt een significant voordeel op de efficiëntie van het werk en het reduceren van kosten. Je krijgt immers onmiddellijk een visuele presentatie die een extra beleving genereert in de echte wereld. Of je nu architect bent, aannemer, vastgoedmakelaar of installateur, StickyLock maakt het mogelijk.

Ook op het gebied van virtual reality is ontzettend veel mogelijk en hiermee gaat de beleving en het visuele aspect nog een stapje verder. Met een VR-bril waan je je in een compleet andere wereld en kun je virtuele gebouwen van binnen bekijken. De innovaties zijn oneindig en wij maken de digitale wereld aanpasbaar naar jouw wensen.

StickyLock wekt alles tot leven, dus kom op onze stand zelf AR testen om te zien wat wij voor jouw branche kunnen betekenen! Het maakt niet uit in welke branche je zit, wij maken het mogelijk.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top