ZG Lighting Netherlands BV

Over ons

Zumtobel, een bedrijf van de Zumtobel Groep, is een internationaal toonaangevende leverancier van integrale verlichtingsoplossingen voor professionele binnen- en buitenverlichtingstoepassingen.

Al 70 jaar ontwikkelt Zumtobel innovatieve, op maat gemaakte verlichtingsoplossingen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van ergonomie, economische efficiëntie en milieuvriendelijkheid en tevens esthetische meerwaarde bieden.

Als innovatieleider levert Zumtobel een uitgebreid assortiment premium armaturen en lichtregelsystemen voor verschillende professionele verlichtingstoepassingen.

Zumtobel doet onderzoek naar de gezondheidsbevorderende effecten van licht en maakt het steeds gemakkelijker om deze effecten te benutten om mensen de best mogelijke lichtkwaliteit te bieden.

Het toegepaste onderzoek van Zumtobel hecht bijzonder belang aan energie-efficiëntie. Het gecombineerde gebruik van armaturen, lichtmanagement en noodverlichtingssystemen is gericht op de architectuur van een gebouw en de specifieke toepassing.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op