Ik ben exposant

Building the future together

2, 3 & 4 november 2021

Ik ben exposant

Building the future together

24 t/m 26 maart 2020

Wij maken jouw deelname Easy

Jouw beursdoelstellingen staan bij ons centraal. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om voor en tijdens Building Holland jouw innovaties en diensten in de spotlight te zetten en potentiële nieuwe partners te ontmoeten. Als exposant hoef jij je enkel te focussen op jouw beursdoelstellingen. De rest? Daar zorgen wij voor!

My Easyfairs

In My Easyfairs vul jij jouw persoonlijke bedrijfsprofiel, waarop je voor de beurs al zichtbaar bent via bijvoorbeeld onze website. Ook kun je hier alle documenten vinden die helpen met de voorbereiding, waaronder het partnerhandboek.

EasyGo

Als partner haal je met EasyGo nog meer uit jouw beursdeelname en voor jouw potentiële partners wordt het nog makkelijker om in contact te komen met jouw organisatie!

Smartbadge

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie en genereer makkelijk leads met onze smartbadge. Na afloop van de beurs ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden.​

Praktische informatie

Wil je meer informatie over de locatie, data, openingstijden en verblijfsmogelijkheden?

Extra exposure

Jouw persoonlijke presentatie, design van de stand en de demonstratie van jouw producten of diensten is uiteraard je visitekaartje. Wil je nog extra mogelijkheden en weten om onder de aandacht te komen van jouw potentiële klanten?

Thema's Building Holland 2021

Ontdek de onderstaande thema’s op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en leefbaarheid binnen de vastgoed- installatie- en bouwsector!