Een eerste indruk maak je maar één keer ......

Wat is My Easyfairs?

Deze online tool is het platform waar je alle benodigde middelen vindt om je beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. Je kunt er je bedrijfsprofiel op de beurswebsite onderhouden, je logo uploaden, producten boosten, nieuwsitems delen, vacatures presenteren en daarnaast ook innovaties aanleveren voor de Innovatiegalerij.

Hoe werkt My Easyfairs?

Als partner ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor Building Holland, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo je bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

Handleidingen

Wanneer je inlogt in My Easyfairs zie je een tijdlijn opgebouwd uit verschillende stappen. Als je al deze stappen doorloopt en volledig invult, haal je het meeste rendement uit jouw deelname en My Easyfairs. Per stap is een uitgebreide handleiding opgesteld. Bekijk de handleidingen hieronder.

Tip

Hoe uitgebreider je je online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie er met je potentiële klant(en) gedeeld wordt voorafgaand aan Building Holland. Zo bereik je al voor de daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll naar top