018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020

Nodig relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via onze uitnodigingsservice. Deze gratis uitnodigingsservice is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan je business. Het enige dat je hoeft te doen is jouw relatielijst in onze beveiligde My Eaysfairs omgeving (AVG proof) uploaden waarna wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging zorgen met jouw bedrijfsnaam erop. Wanneer je exposant bent van Building Holland word je persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail. De deadline voor het aanleveren van jouw relatielijst is 27 januari 2020

ingang

De belangrijkste voordelen

1. Wij versturen gratis uitnodigingen met jouw bedrijfsnaam erop
Bespaar op alle tijd en kosten die je normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor de potentiële bezoekers duidelijk dat je hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
2. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties. En alles is AVG-Proof!
Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waar je met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd om je beursdeelname optimaal voor te bereiden.
3. Je levert een directe bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Natuurlijk wil je maximaal rendement halen uit jouw deelname. Een hoge bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van jouw doelstellingen. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op het creëren van een hoge bezoekerskwaliteit.
4. Gegarandeerd relevante bezoekers op jouw stand
Breng al jouw (potentiële) relaties op de hoogte van jouw participatie aan Building Holland met onze uitnodigingsservice. Hiermee verhoog je de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan jouw stand aanzienlijk.

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven u graag inzicht op de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten.

 

De juiste potentiële bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Building Holland en daarnaast is het één van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In de uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw (potentiële) relaties.

Stappenplan voor aanleveren relatielijst

  • Log in en klik op de beurs Building Holland 2020
  • Ga naar Klanten & Prospects uitnodigen
  • Klik op de button Uitnodigingsservice
  • Onderteken de verwerkersovereenkomst door op ‘akkoord’ te klikken
  • Vervolgens komt de mogelijkheid in beeld om jouw relatielijst te uploaden

Zorg dat je My Easyfairs opent in Google Chrome en jouw bedrijfsprofiel reeds gevuld is.

Scroll naar top