Haal extra rendement uit jouw badgelezer

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers.

Wat doet jouw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt geplaatst in jouw persoonlijke My Easyfairs omgeving naar de bezoekers.

Hoe werkt het?

Door de badge te scannen met je badgelezer ontvangen bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie (die je hebt hebt ingeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag per e-mail.

De voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Door simpelweg een bezoekersbadge te scannen ontvangen bezoekers die je niet hebt gesproken, jouw product- en bedrijfsinformatie per e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij het online verspreiden van jouw bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmaterialen. Dat resulteert in minder kosten en geen risico dat bezoekers het materiaal kwijtraken.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw bedrijfsinformatie digitaal. Dit is een groot voordeel in het hedendaagse digitale landschap en erg handig om gegevens gemakkelijk te delen met collega’s en kennissen.

Vereenvoudig lead generation na de beurs

Na afloop van de beurs ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Je hoeft dus niet zelf visitekaartjes of contactformulieren meer te onderhouden. Dit resulteert in een makkelijkere opvolging van jouw leads.

Hoe werkt de Smartbadge?

Scroll naar top