018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Wij maken jouw deelname "Easy"

Wij maken het makkelijk om een stand te boeken, maar ook om tijdens Building Holland producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met productie- en project bedrijven én zaken te doen. Als exposant hoef jij je enkel te focussen op jouw beursdoelstellingen. De rest? Daar zorgen wij voor!

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot jouw beschikking en helpen graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit.
  • Maak gratis gebruik van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer tijdens jouw deelname.
  • Voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Afhankelijk van jouw pakket krijg je een X aantal parkeerkaarten. Extra parkeerkaarten nodig? Laat het ons dan weten.
  • Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van Building Holland je verschillende marketing middelen om jouw beursdeelname te promoten.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Bespaar op alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt bent voor zo’n uitnodigingskaart. In de postuitnodiging wordt jouw bedrijfsnaam vermeldt. Zo is voor de klant duidelijk dat je hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail komt jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Wat kun je verwachten van de service die wij u bieden?

Gastheer

Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Building Holland. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens de beursdeelname. Daar ligt tenslotte de volledige focus op. Daarom nemen wij, de organisatie van Building Holland, zo veel mogelijk voor jou uit handen zodat de focus ligt op jouw doelstellingen.

Ontzorgen

Building Holland verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.

Event service team

Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag de kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om je stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere middels het (digitale) standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer je last-minute bestellingen of vragen hebt.

Scroll naar top