Ik wil partner worden

Building the future together

2, 3 & 4 november 2021

Ik wil exposant worden

Building the future together

24 t/m 26 maart 2020

0
m2 beursoppervlakte
0
bezoekers
0
sprekers
0
nieuwsbrieflezers

De uitdagingen van morgen

De komende twee decennia liggen er enorme opgaven op het bordje van de bouw- vastgoed- en installatiesector. Deze opgaven variëren van de Energietransitie, het circulair maken van de bouw en het leefbaarder maken van gebouwen.

De markt samenbrengen

Op Building Holland ontmoet je de beslissers, relevante doelgroepen en andere koplopers binnen de vastgoed- bouw- en installatiesector. Ontmoet nieuwe potentiële partners die jouw organisatie en innovatie verder helpen. 

Kennisdeling

Toon en deel jouw kennis, expertise en innovaties aan de beslissers in de vastgoed- installatie- en bouwsector. Maak kennis met andere koplopers in de markt en breidt jouw netwerk uit. Het innoveren zelf is slechts de eerste stap. Het delen met de markt de tweede.

Onze partnerpakketten

Als partner maak je gebruik van verschillende all-inclusive deelname pakketten. Binnen jouw eigen netwerkruimte wordt je met de all-inclusive service compleet ontzorgd. Bekijk onze partnerpakketten en kies welk pakket het beste bij jouw beursdoelstellingen past!

Thema's Building Holland 2021

Ontdek de onderstaande thema’s op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en leefbaarheid binnen de vastgoed- installatie- en bouwsector!

Partner worden?

Vul dan hieronder jouw informatie in!