Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Whitepapers

Bent u op zoek naar informatie en inspiratie op het gebied van één of meerdere van onze vastgoedthema’s? Hieronder vindt u een overzicht van de whitepapers die wij reeds gepubliceerd hebben.

Duurzame energie: op naar de transitie!

In de gratis Duurzaam Gebouwd whitepaper ‘Duurzame energie: op naar de transitie!’ leest u over de forse uitdaging omtrent de inhaalslag voor duurzame energie. We zetten de ambities op een rij, geven aan welke financiering kan helpen en laten zien welke mogelijkheden er zijn om duurzame energie in projecten toe te passen.
 

Download de gratis whitepaper  


Gratis whitepapers

Logistiek vastgoed in de lift

In de gratis whitepaper ‘Op weg naar duurzame distributiecentra’ vindt u belangrijke informatie de kansen op het gebied van logistiek vastgoed. We geven u een actuele marktvisie en huidige en toekomstige eisen op het gebied van energie voor nieuwbouw. Daarnaast gaan we in op tools en subsidies voor en geven we best practices op het gebied van energiebesparende en toekomstbestendige nieuwbouw van distributiecentra. Zo bent u na het lezen weer helemaal up-to-date en klaar voor uw bijdrage aan de verduurzaming van de logistieke sector.

Download de gratis whitepaper


Gratis whitepapers

Naar energieneutrale en toekomstbestendige woningen

In de gratis whitepaper ‘Het huis van de toekomst’ vindt u belangrijke informatie over kansen die samenhangen met het energieneutraal en toekomstbestendig maken van de woningvoorraad. We geven u een actuele marktvisie en huidige en toekomstige eisen op het gebied van energie voor nieuwbouw. Daarnaast gaan we in op tools en subsidies voor particulieren én corporaties en geven we best practices op het gebied van energieneutrale en levensloopbestendige woningen. Zo bent u na het lezen weer helemaal up-to-date en klaar voor uw bijdrage aan de verduurzaming van de woningvoorraad.

Download de gratis whitepaper


Gratis whitepapers

Word koploper in duurzaam zorgvastgoed

In de gratis whitepaper ‘Word koploper in duurzaam zorgvastgoed’ vindt u belangrijke informatie over kansen die samenhangen met de verduurzaming van zorgvastgoed. We stellen best practices voor van zorginstellingen en woon-zorgcomplexen, waarbij duidelijk wordt welke winst de partijen haalden uit hun investeren. Verder komen financieringsmogelijkheden naar voren, zien we welke huisvestingsuitdagingen de extramurale zorg in petto heeft en laten we zien welke route u doorloopt als u een energieprestatiecontract afsluit.

Download de gratis whitepaper


Gratis whitepapers

De impact van vastgoed op gezondheid

In de gratis whitepaper ‘Wel(l)zijn in kantoren’ vindt u uitgebreide informatie en inspiratie over de rol van vastgoed in gezondheid in kantoren. We geven een uitgebreide marktvisie en concrete tips en informatie. Daarnaast bieden we u een roadmap naar een WELL-certificering en voorbeelden van gezonde gebouwen volgens de Happy Building Index. Hierdoor bent u na het lezen van deze whitepaper helemaal op de hoogte van de invloed van vastgoed op uw human capital en bent u klaar voor de toekomst als het gaat om uw kantoor.

Download de gratis whitepaper


Gratis whitepaper - Leisure-vastgoed toekomstbestendig maken.

Leisure-vastgoed toekomstbestendig maken

In de gratis whitepaper ‘Best practices van leisure’ vindt u uitgebreide informatie en inspiratie omtrent het verduurzamen van leisure-vastgoed. Naast tools en methodieken komen de 7 best practices in Nederland aan bod. Per onderwerp geven we meerdere voorbeelden en tips, zodat u na het lezen van de whitepaper weer helemaal up-to-date bent over de mogelijkheden voor het toekomstbestendig maken van uw leisure-vastgoed.

Download de gratis whitepaper


Gratis whitepaper - Uw school verduurzamen. Wat nu?

Uw school verduurzamen. Wat nu?

In de gratis whitepaper ‘Roadmap van initiatief- tot realisatiefase’ vindt u uitgebreide informatie over het traject dat een school doorloopt om te verduurzamen. Daarnaast komen ontzorging door ESCo’s, de financieringsstimuli van subsidies, rapportages en lokale en nationale verduurzamingsinitiatieven onder de aandacht.

Download de gratis whitepaper


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven