Hoe groot is de waterstofeconomie?

Wat is de potentie van de waterstofeconomie? Prof.ir. Peter Luscuere van TU Delft bespreekt dat op Building Holland Digital op donderdag 3 juni aan de hand van een onlangs verschenen boek waarin dertig co-auteurs ieder vanuit hun eigen fascinatie dit onderwerp belichten.

Peter Luscuere

Building Holland Digital is een online innovatie event waarin specialisten in één ochtend worden bijgesproken over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Donderdag 3 juni staat in het teken van de energietransitie.

Zo vertelt regiodirecteur Gijs Folmer van Van Dorp op Building Holland Digital hoe zijn bedrijf de werktuigbouwkundige installaties voor het European Medicine Agency heeft ontworpen volgens het BREEAM Excellent concept.

Verduurzamen

Frank Doff (Climate for Life groep) op zijn beurt bespreekt verduurzamingsstrategieën voor het bestaande (projectmatige) woningbezit, de beste kansen en met welke systeemoplossingen die kunnen worden verzilverd.

Jan-Willem Vogels, Sustainable Business Manager Energietransitie Rabobank Bedrijven, vertelt waarom bedrijven en bedrijventerreinen moeten verduurzamen en hoe ze dat het beste kunnen doen.

Building Holland Digital is opgebouwd uit korte sessies van twintig minuten. Na afloop nemen de sprekers deel aan de After Talks, waar ze bevraagd worden door hoofdredacteur Marvin van Kempen van Duurzaam Gebouwd en special host Jan Willem van de Groep.

Building Holland Digital is een exclusief event voor professionals uit bouw en vastgoed. Vanwege de netwerkmogelijkheden is het event toegankelijk voor maximaal vijfhonderd online bezoekers. Klik hier om je te registreren.

Scroll naar top