Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Innovatietafels

 

Innovatietafels  Innovatietafels  Innovatietafels

Wat is een Innovatietafel?

Een Innovatietafel is een tafel waarbij de belangrijkste klanten van de partner hun mening en feedback kunnen geven over een nieuw concept of idee van de partner. Dit kan geleid worden door een expert/moderator. De host van de Innovatietafel dient de voorbereiding voor het gesprek zelf goed te maken. De Innovatietafel biedt de partner de mogelijkheid om zijn nieuwe concept of innovatie voor te leggen aan zijn klanten aangevuld met personen vanuit de koplopers van Building Holland. Dit geeft de host van de Innovatietafel veel informatie met name om zijn innovatie versneld richting de markt te brengen of wellicht een andere route2market te kiezen! De Innovatietafel is enkel toegankelijk op uitnodiging en duurt 45 minuten. 

De opzet van de Innovatietafel

Maximaal 10 personen nemen deel aan de tafel en de helft van de personen bestaat uit klanten van de organisator/host van de Innovatietafel en de andere helft bestaat uit andere personen vanuit de koplopers van Building Holland. De bedoeling is dat elke tafel daarmee een afspiegeling wordt van de DMU in de bouwkolom waardoor er veel nuttige informatie gebruikt kan worden om een succesvolle marktintroductie te verzorgen. De Innovatietafel kan gezien worden als een klantpanel waarbij je de mogelijkheid krijgt om je nieuwe concept of idee eindelijk eens te toetsen aan de markt. Uiteraard kan er ook gekozen worden om een discussie te voeren over een van de Building Holland thema’s. Deze keuze kan gemaakt worden door de host van de tafel.

Wie verzorgt wat?

De partner/host van de Innovatietafel nodigt 5 tot 6 goede klanten uit en verzorgt tevens de lunch, te bestellen via de RAI webshop. Building Holland zorgt voor de locatie van de tafels en zorgt ervoor dat andere kennisdelers vanuit de koplopers aanschuiven aan de tafel. Tevens kan Building Holland zorgen voor een gespreksleider/expert echter de insteek is nu meer dat de host zelf het gesprek ook goed gaat voorbereiden. Het gaat tenslotte over het eigen nieuwe idee of concept. Temeer omdat in deze opzet de inhoudelijke kennis ook bij de host aanwezig is. De verslaglegging wordt door de host zelf ter hand genomen en daarom is het wel raadzaam om een moderator/expert de discussie te laten leiden. Building Holland zorgt voor afstemming met de moderator en het aan laten aanschuiven van relevante koplopers van Building Holland. Ook is er de mogelijkheid om voor beeldmateriaal te zorgen. Hier zijn wel mogelijke kosten aan verbonden.

Interesse?

Heeft u interesse in het organiseren van een Innovatietafel op uw stand?

Neem dan contact op met Gertjan Prins via prins@buildingholland.nl


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven