Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Innovation Boulevard: LINQ

LINQ is een ontwerp van studententeam VIRTUe van de Technische Universiteit Eindhoven voor de Solar Decathlon Middle East in Dubai 2018. Het is een duurzame en innovatieve woning die problemen in snelgroeiende steden zal oplossen door het verbinden van: 

Mensen met mensen – LINQ brengt mensen bij elkaar; het is namelijk geen vrijstaand huis, maar een deel van een appartementencomplex in een gerenoveerde wijk. Dit appartementencomplex bevat een groot groen atrium en luxe gedeelde ruimtes die de bewoners met elkaar in contact brengen. 

Mensen met technologie – Door middel van een smart system heeft de gebruiker kennis van het energieverbruik in het huis en kunnen apparaten in het huis ook worden aangestuurd. 

Technologie met technologie – De technologie is ook onderling met elkaar verbonden voor optimale efficiëntie. Dit zijn technieken als gelijkstroom, waterzuivering, gebruik van zonnecollectoren voor zowel het verwarmen van water overdag als het koelen van het gebouw 's nachts, en dunne film zonnecellen. 

Ga naar de plattegrond of naar de website voor meer informatie.


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven