Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Bezoek de Remeha Power bar op Building Holland

Bezoek de Remeha Power bar op Building Holland

Bezoek de Remeha Power bar op Building Holland en ontdek waarom Remeha uw partner is in verduurzaming

2018: Het jaar waarin wij u graag meenemen in de koers die wij varen en de markt verrassen met innovaties die daarbij horen. Het jaar waarin Remeha een boost geeft aan de veranderingen in de markt.

Van 17 t/m 19 april 2018 zijn wij aanwezig op Building Holland, hét innovatie event voor de bouw en vastgoed. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking.

Daar informeren wij u graag over ons uitgebreide productportfolio inclusief onze nieuwe productljin all-electric warmtepompen, wat  maakt dat Remeha op alle gebieden in de markt kan schakelen.
En dat niet alleen: terwijl u zich oplaadt aan onze power bar met een heerlijke koffieshot of boost-shake, maakt u kennis met ons en onze slimmigheden. Want wij hebben de kennis, producten én energie om u te ontzorgen en van het juiste advies te voorzien bij uw duurzame vraagstukken.

Dus bezoek onze stand op Building Holland in Hal 12, standnummer 032 en ga vervolgens vol energie aan de slag met onze krachtige oplossingen!


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven