Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Innovation Boulevard: WoonConnect

De manier waarop we wonen kan nog zoveel beter!

WoonConnect is een interactief online platform waarop corporaties, VVE’s en bewoners zelf de mogelijkheden om hun woningen te verbeteren kunnen verkennen.
In een dynamisch 3D BIM model van de bestaande woningen kunnen gebruikers eenvoudig een ‘virtuele renovatie’ uitvoeren door te kiezen uit het opgenomen ‘repertoire’ van aanpassingsmogelijkheden. WoonConnect toont direct een aangepast 3D model en de kosten, besparingen, huurpunten, energie-index, MJOP, etc. Door het dynamische karakter zijn de mogelijkheden niet beperkt tot voorgedefinieerde scenario’s, maar kan steeds de optimale aanpak worden gekozen.

Woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE´s kunnen zo hun woningvoorraad efficiënt renoveren, verduurzamen én beheren. Van de individuele woning tot de volledige voorraad. Overheden kunnen met WoonConnect een impuls geven aan het verduurzamen en verbeteren van wijken.

Bouwbedrijven en ontwikkelaars kunnen snel en kostenefficiënt projecten realiseren, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

Kom naar stand 12.047 en ervaar zelf het interactieve WoonConnect platform!

Ga naar de plattegrond of naar de website voor meer informatie.


permalink

Meer artikelen van WoonConnect

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven