Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Innovation Boulevard: VMS (Verhulst Modulair Systeem)

Het Verhulst Modulair Systeem (VMS) biedt een totaal oplossing voor NOM nieuwbouw en renovatie projecten. Het systeem combineert lucht/water warmtepomp, ventilatie, warmteopslag en een complete centrale regeling met flexibele opstellingen zonder ruimteverlies en zonder buitenunit.
De VMS bestaat uit vier modulaire deelmodules waardoor het systeem in bijna alle bestaande en nieuwe woningsituaties toepasbaar is. Een horizontale, verticale of diagonale plaatsing is mogelijk waarmee integratie in de gevel en het dak een optie is. Hiermee wordt een grote ruimtebesparing gerealiseerd.
De innovatieve VMS biedt een optimale esthetische en geluidsarme NOM oplossing voor zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen. Gecombineerd met een ongekende hoge tapwater capaciteit, zorgt de VMS voor de eindgebruiker voor een oplossing met de lusten, maar niet de lasten van een NOM project. Met de VMS kun je lang douchen of in bad, bestaande radiatoren gebruiken, ook zonder vloerverwarming werken en de plaatsing realiseren zonder ruimteverlies in huis of tuin.

Ga naar de plattegrond of naar de website voor meer informatie.


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven