Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Innovation Boulevard: IntrCooll: koelen en ventileren van industriële-commerciële gebouwen en scholen met 90% energiebesparing. Voldoet ruim aan de eisen van de “Klimaatdoelstellingen voor verwarming, koeling en ventilatie in 2

Oxycom’s IntrCooll® maakt industriële-commerciële gebouwen en scholen energie-efficiënter, productiever, comfortabeler en gezonder. Daarnaast verbruikt de IntrCooll slechts 10 procent van de energie van conventionele AC-systemen en werkt zonder gebruik van koudemiddelen en is daarmee Paris-Proof.
De IntrCooll® creëert een binnenmilieu dat comfort en productiviteit verhoogt.
Verse lucht is cruciaal voor ons welzijn. Verse luchttoevoer is een ethische en wettelijke verplichting voor eigenaars en beheerders van gebouwen.
IntrCooll® zorgt hiervoor tegen zeer betaalbare prijzen. Het koelen van de verse lucht is min of meer “gratis”. IntrCooll® vergt namelijk lagere investeringskosten en zorgt voor 90% lagere bedrijfskosten dan traditionele aircosystemen. Nog een reden om direct een kijkje te komen nemen bij Oxycom? Volgens Nature en Meteo/Group: “de aankomende 3 zomers gaan minstens net zo warm worden als de zomer van 2018”. We kunnen een totaalpakket aanbieden inclusief ontwerp, calculatietools en accessoires.

Ga naar de plattegrond.


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven