Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Innovation Boulevard: en:key charged for life

Heeft iemand de verwarming uitgedaan?
U herkent het wel: meestal vergeten mensen de verwarming lager te zetten. Bovendien zijn ruimten vaak onregelmatig in gebruik, terwijl de verwarming bij geen gebruik gewoon aan staat. Zonde van al die verwarmingsenergie.
Dit is te voorkomen met de ruimteregeling en:key, want deze intelligente zelflerende ruimtetemperatuurregeling regelt in elke individuele ruimte de gewenste comforttemperatuur. Bij geen gebruik van de ruimte schakelt de regeling de temperatuur automatisch lager.
En:key bestaat uit een ruimtesensor en een ventielregelaar voor op de radiator. De regeling werkt volledig draadloos via de betrouwbare en veilige EnOcean technologie. Het aanleggen van elektrische voeding is niet nodig, dus ook geen bekabeling en hak- of breekwerk. De montage gaat dus eenvoudig en snel, de installatiekosten zijn laag en de verwarming is weer snel in bedrijf.
Charged for Life: 100% onderhoudsvrij
De serie en:key ruimteregelingen is onlangs uitgebreid met meerdere ruimtesensoren. Voor een continu en betrouwbaar bedrijf zijn deze regelaars uitgevoerd met een tweevoudige voeding. Via solar cellen en een geïntegreerde energie-accumulator. Daardoor zijn deze onderhoudsvrij.

Ga naar de plattegrond.


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven