Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Innovation Boulevard: SpiroCombi MB3

De huidige zeer energiezuinige verwarming, koeling- en warmtepompsystemen bieden optimale prestaties met lucht- en vuilvrij systeemwater. In onbehandelde systemen kan circulerende en ingesloten lucht corrosie en oxidatie veroorzaken. Deze vormen van vuil kunnen op meerdere plekken in een systeem ophopen waardoor er magnetiet en een verschil in stromingen ontstaan. Een direct gevolg is dan een minder efficiënt systeem en een hogere energierekening. Het snel en effectief verwijderen van lucht en vuil is dus van vitaal belang.
Spirotech introduceert de nieuwe SpiroCombi MB3. Een kosteneffectieve oplossing voor het efficiënt verwijderen van lucht, vuil en magnetische deeltjes uit systeemwater.
De SpiroCombi MB3 bestaat uit een robuuste messing behuizing, een luchtafscheider voor het verwijderen van circulerende en ingesloten lucht, een vuilafscheider met een afvoerklep voor eenvoudige afvoer, een draaiende universele verbinding voor eenvoudige plaatsing en positionering en een sterke en zeer efficiënte magneetmantel voor het verwijderen van magnetiet uit het systeemwater.

Ga naar de plattegrond.


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven