Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Innovation Boulevard: Geconnecteerde enkelvoudige en tweevoudige schakelaar

In de zomer van 2019 wordt het Niko Home Control portfolio uitgebreid met een gamma producten waarmee Niko Home Control ook op traditionele bekabeling geïnstalleerd kan worden, zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Geconnecteerde schakelaars, geconnecteerde dimmers, de touchswitch en andere bedieningen worden via de programmeersoftware gemakkelijk geconfigureerd. Een draadloze slimme hub synchroniseert de toestellen in de woning en wordt met het thuisnetwerk verbonden via wifi of een UTP-kabel. Zo kan het slimme systeem ook vanop afstand bediend worden met de smartphone-app.

De geconnecteerde schakelaars vervangen enkelpolige schakelaars en kunnen een traditionele kruis-wisselschakeling vervangen (in combinatie met drukknopextensies). Na de installatie kun je de knoppen meteen manueel bedienen zonder ze te configureren.

De tweevoudige schakelaar heeft extensies voor twee verschillende lichtkringen, waardoor je beide kringen kan bedienen. Wil je functies zoals sferen en alles-uit? Voeg dan de draadloze slimme hub toe aan de installatie.

Ga naar de plattegrond.


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven