Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Innovation Boulevard: hicoTHERM infrarood oppervlakteverwarming

hicoTHERM is een duurzaam, gezond, veilig en betaalbaar alternatief voor traditionele verwarming. Dit innovatieve stralingsverwarmingssysteem bestaat uit een 0,4 mm dunne vliesfolie, dat is voorzien van geleidende carbonvezels. Het heeft een extreem korte reactietijd en is geschikt voor inbouw in plafonds, wanden en vloeren, in zowel nieuwbouw als renovatie, en zelfs in natte ruimtes. Doordat hicoTHERM volledig wordt weggewerkt en daardoor onzichtbaar is, biedt het de gebruiker een grote vrijheid bij de inrichting van de ruimte. Na het bepleisteren is schilderen en boren geen enkel probleem.
De stralingscapaciteit bij een oppervlaktetemperatuur van 30-35 °C bedraagt ca. 220 W/m2. Het verbruik kan moeiteloos door bijv. zonnepanelen worden opgewekt.
hicoTHERM is volledig onderhoudsvrij en brengt geen lucht en daarmee ongezonde stofdeeltjes in circulatie. Infraroodstralingsverwarming wordt zelfs aanbevolen door het Longfonds. Het stralingssysteem is vanwege een 36 Volt spanning 100% veilig en voorkomt condens en schimmel op koude ondergronden.
Meer informatie over hicoTHERM vindt u op onze stand 11.74 – Navos Klimaattechniek B.V.

Ga naar de plattegrond.


permalink

Overig nieuws Innovation Boulevard


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven