018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Op lage temperatuur verwarmen en verkoelen.

De Coolmark Climate Kit is de PLUG&PLAY unit (met geïntegreerde frequentie geregelde waterpomp) is speciaal ontwikkeld voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. 
Naast laag temperatuur verwarmen kan met deze Coolmark Climate Kit ook gekoeld worden.
U haalt met deze Coolmark Climate Kit niet alleen een duurzame, ruimte- en energie besparende oplossing in huis en in het bedrijf, hij is ook nog eens PLUG&PLAY aan te sluiten door iedere installateur. 

"Een totaal laag temperatuur verwarmingsoplossing."

De Coolmark Climate Kit biedt, samen met de Mitsubishi Heavy Industries® warmtepomp modellen, een totaal laag temperatuur verwarmingsoplossing met zeer korte installatietijd.

Tijdbesparing Installateur

Na het uitpakken van de Coolmark Climate Kit en de warmtepomp hoeft de HVAC-installateur alleen maar de aansluitingen te maken tussen de warmtepomp enerzijds en Coolmark Climate Kit anderzijds. De waterzijdige installateur sluit zijn verwarmingsleidingen aan tussen de Coolmark Climate Kit en de afgifte bron. Dan volgt het elektrisch aansluiten aan de warmtepomp; de Coolmark Climate Kit van voeding voorzien en starten maar! Met het Mitsubishi Heavy Industries touchscreen kan de gebruiker diversen instellingen doen voor vloertemperatuur, verwarmen of koelen.

Meer informatie: 

www.coolmark.nl

Scroll naar top