BUVA presenteert complete productlijn voor de kunststofindustrie

Beschrijving

BUVA staat sinds jaar en dag bekend als dé leverancier voor de timmerindustrie, met een compleet assortiment voor houten ramen, deuren en kozijnen. De laatste jaren is echter ook hard gewerkt aan het assortiment voor de kunststofindustrie. In nauwe samenwerking met kozijnverwerkers en systeemhuizen heeft BUVA diverse innovatieve producten ontwikkeld, die tijdens Polyclose (meld u hier gratis aan met code PE10110632!) voor het eerst aan het grote publiek worden getoond. Een tipje van de sluier…

Kunststof Preset
De kunststof Preset van BUVA bevat een uitgebreide selectie hang- en sluitwerk voor kunststof ramen, deuren en kozijnen. Van deurscharnieren en deursloten voor standaard- en stolpdeuren tot en met cilinders, deurgarnituren, raambeslag, ventilatieroosters en IsoStone® onderdorpels, die tijdens Polyclose werkend in een draaikiepraam- en deuropstelling worden getoond. De producten vallen niet alleen op door hun hoge kwaliteit, lange levensduur en premium uitstraling, maar ook door de eenvoudige montage. De kunststof Preset voldoet bovendien aan alle gestelde eisen vanuit het Bouwbesluit.

Onderscheidend binnen de kunststof Preset is de AV3 meervoudige automatische vergrendeling, die de deur te allen tijde beschermt tegen ongewenste toegang. Zonder extra navergrendeling. Bovendien beschikt de PreSet over een PADK raambeslag met parallelafstelling naar buiten, die onder alle weersomstandigheden een natuurlijke en veilige ventilatie garandeert. Nieuw zijn de BUVA SKG** deurscharnieren voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren, met een draaggewicht van 120 en 160 kg en een breed afstelbereik. De deurscharnieren worden standaard geleverd in wit, crème en zilver, maar zijn naar wens ook in diverse RAL-kleuren verkrijgbaar.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin