Complete systemen voor platte én hellende daken

Beschrijving

Eén gezamenlijk aanbod voor platte en hellende daken. Als onderdeel van BMI Group werken BMI Monier en BMI Icopal nauw samen om de prestaties van daksystemen continu te verbeteren. Met als thema “Uw dak, Ons vak” introduceert BMI Nederland op Building Holland beheersystemen voor het onderhoud van platte en hellende daken en diverse nieuwe producten.

BEHEERSYSTEMEN VOOR OPTIMALE PRESTATIES
Alle producten van BMI Monier en BMI Icopal worden in eigen beheer ontwikkeld, getest en in eigen fabrieken geproduceerd. Dat geldt ook voor alle daksysteemcomponenten. Een dak van BMI is dan ook geen verzameling van losse onderdelen, maar een zorgvuldig opgebouwd systeem. Alle componenten zijn volledig op elkaar afgestemd. Architecten, bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen en scholen profiteren dagelijks van deze systeembenadering van het dak. Want omdat elk dak op het hoogste niveau moet blijven presteren zijn er, op basis van alle kennis en ervaring, dakbeheersystemen ontwikkeld. Gebouweigenaren of – beheerders krijgen daarmee maximale grip op kwaliteit, duurzaamheid en kosten. Tijdens de volledige levensduur van het gebouw.

SPECIFICATIETEAM
BMI ontwikkelde deze beheersystemen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uitgangspunt vormen de eisen die aan het dak gesteld worden. BMI denkt als producent én leverancier al vanaf de tekentafel mee en adviseert bij elke fase van de bouw van het daksysteem. Dit levert veel voordelen op: lagere exploitatiekosten, lagere bouw- en faalkosten, kortere bouwtijd en een daksysteem dat op het allerhoogste niveau blijft presteren. Met dit doel heeft BMI Nederland het Specificatieteam opgezet. John Veenman en Stijn Heesakkers, beiden specificatiespecialist bij BMI Nederland, zullen op de beurs aanwezig zijn om inzicht te geven in de vele keuzes die gemaakt kunnen worden om een optimaal presterend daksysteem te bouwen.

BMI Nederland vindt u op stand nummer: 10.16

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin