Connectivity for all

Beschrijving

Het toonaangevende Spaanse merk voor video-intercomsystemen had ons vooruitgeschoven dat 2019 het jaar van connectiviteit zou zijn. En ze laten het echt gebeuren: Fermax kondigde de lancering aan van hun nieuwe DUOX-monitoren met WiFi-connectiviteit. En met hen komt de mogelijkheid om oproepen te beantwoorden en de deur te openen vanaf een mobiel apparaat (smartphone of tablet).

Trouw aan hun toewijding om de beste technologie beschikbaar te maken voor de reguliere markt, brengt Fermax de DUOX VEO WiFi- en DUOX VEO-XS WiFi-monitoren met geïntegreerde internetconnectiviteit uit, waardoor gesprekken thuis kunnen worden doorgeschakeld naar de smartphone of tablet van de gebruiker.

Een totale revolutie in videodeursystemen

Het maakt niet uit of u op kantoor bent, op reis of op vakantie, in of buiten het huis: u kunt op elk gewenst moment een oproep beantwoorden naar uw video-deurinvoersysteem: download gewoon de gratis BLAUWE app van Fermax en koppel de monitor met uw mobiele apparaat.

Met de nieuwe DUOX VEO WiFi en DUOX VEO-XS WiFi-monitoren heeft FERMAX de sprong gewaagd naar het “internet der dingen”, een revolutionair concept waarbij objecten zijn verbonden om het leven gemakkelijker te maken.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin