018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Energiezuinige verlichting voor industrie en logistiek

Beschrijving

De sinds jaren beproefde PD4-M-GH-familie van B.E.G. met een detectie bereik tot 30 x 19 meter in doorsnede (bij een montagehoogte tot 16 meter) is uitgebreid met een aantal varianten met DALI standaard.
Naast de DALI-Compact die hele lichtlijnen via een DALI-broadcast signaal kan regelen (daglicht afhankelijk), is er nu ook een PD4-GH-variant voor BEG-DALISYS en voor BuildingManagementSystemen. De BMS variant is geoptimaliseerd voor een geschikte multimaster applicatiecontroller. Deze controller moet IEC 62386 deel 103/303/304 ondersteunen.
De nieuwe DALI-varianten uit de GH-familie hebben een externe lichtsensor met telescoopfunctie, die een constante lichtregeling tot op een montagehoogte van 16 meter waarborgt en zodoende net zo betrouwbaar functioneert als de bewegingsdetectie. Het detectiebereik van de lichtsensor wordt door het simpelweg uittrekken van de telescooplichtsensor ingesteld op de desbetreffende montagehoogte.
De bewegingsdetectie is speciaal ontwikkeld voor magazijnen met hoge stellingen en montagehoogten van meer dan 10 meter. Met de functie “oriëntatieverlichting”, die in alle DALI aanwezigheidsmelders standaard is ingebouwd, wordt de verlichting in de gangpaden niet volledig uitgeschakeld, maar teruggebracht tot bijvoorbeeld 10% van het maximale lichtvermogen. Dit bevordert aanzienlijk de veiligheid op de werkvloer. Met de functie “Guided Light” van BEG-DALISYS kan een proactief volglicht worden gerealiseerd.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top