KANTOOR THE EDGE VAN DELOITTE WORDT VOORZIEN VAN ‘’VIRUSVRIJE’’ LIFT

Beschrijving

In kantoor The Edge start Deloitte als eerste bedrijf met een proof-of-concept door één van de liften te voorzien van het nieuwe luchtbehandelingssysteem ‘Eleminair’ van Interland Techniek en ABT. Hiermee streeft Deloitte naar een gezond klimaat in de liften zonder beperkingen in capaciteit. Dit is niet enkel tijdens de huidige coronaperiode, maar ook in de toekomst. Bij een geslaagde test zullen alle liften in The Edge worden voorzien van deze innovatieve technische oplossing.

Het prestigieuze kantoor van Deloitte is gevestigd langs de A10, aan de Gustav Mahlerlaan op de Zuidas te Amsterdam. The Edge wordt terecht een computer met een dak genoemd, het gebouw is compleet volgepakt met digitale en duurzame innovaties. Sinds november 2014 is Deloitte de trotse hoofdhuurder van The Edge, een duurzaam kantoorgebouw gevestigd op de Amsterdamse Zuidas. Het gebouw is voorzien van driedubbelglas, energiezuinige installaties en de vele geïntegreerde zonnecellen maken het kantoor zeer duurzaam.

Onder gebruikelijke omstandigheden maken honderden mensen dagelijks gebruik van een lift. Echter, de COVID-19 pandemie maakt duidelijk dat liften in gebouwen bij uitstek verzamelplaatsen zijn van ongezonde lucht. Deze compacte, veelal drukbezette ruimten worden nauwelijks geventileerd of gereinigd. Daar komt bij dat de passagiers altijd dicht op elkaar staan, waardoor een hoog besmettingsrisico ontstaat.

Met het nieuw ontwikkeld, slim, compact inbouw-luchtbehandelingssysteem kunnen liftgebruikers voortaan schone, virusvrije lucht inademen. Personenliften kunnen weer in de normale bezetting worden gebruikt. Verdiepingen zijn weer bereikbaar en het huidige oponthoud is van de baan.

Meer informatie? Klik op de website.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin