LAKOS Koeltoren reiniging systeem

Beschrijving

Thermica presenteert op Building Holland een separatie en circulatie systeem van LAKOS om koeltoren systemen continu schoon te houden.

LAKOS centrifugaal separatoren helpen bezinkbare deeltjes uit koelwater te verwijderen, waardoor het ontwerp efficiënter blijft en de levensduur van koeltorens, warmtewisselaars, koelmachines en verdampingscondensors wordt verlengd.
Lucht puin en andere bezinkbare deeltjes in koeltoren water beïnvloeden negatief warmteoverdracht efficiëntie, die resulteren in schaal, corrosie, vervuiling, en biologische activiteit. Dit leidt tot een toename van de operationele kosten van het systeem.

LAKOS centrifugaal separatoren bestrijken elk deel van de wereld, van Azië en Latijns-Amerika tot Europa en Afrika. Onze expertise op het gebied van internationale normen en applicatie kennis stelt ons in staat om het juiste product te selecteren om uw water/vaste stof/afvalprobleem op te lossen, waar het ook zou kunnen zijn.

Waarom heb ik filtratie in koeltoren systemen nodig?

Filtratie verlengt de levensduur van pompen, sproeiers, waterzuivering, ultrafiltratie en andere machines omdat slijtage veroorzaakt door ophoping en circulatie van vaste stoffen minimaal is. Minimaliseert de dreiging van ziekten zoals legionella in koeltorens en longontsteking. Een bestaande ontsmettingssysteem kan vele malen beter functioneren en effect hebben wanneer er geen vervuiling is.
Door stuw sproeiers met een ringleiding in de opvang reservoir te plaatsen wordt alle vervuiling in de koeltoren bereikt en zwevend voor verwijdering via een extra afvoer naar de LAKOS separator circulatie systeem.
De verdere waterbehandeling zoals spui werking en ontsmettingen kunnen in dit circuit worden mee genomen.
Ook het unieke van het LAKOS separator circulatie systeem is dat men niet alleen het vuil opvangt maar ook continu verwijderd naar het riool.

De LAKOS separator werking kunt u bezichtigen op het TVVL Kennisplein van Building Holland.

Media

Gallery

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin