MIA/Vamil Subsidie

Beschrijving

Voor ondernemers en/of opdrachtgevers die willen investeren in milieuvriendelijke technieken en producten heeft de overheid twee aantrekkelijke subsidieregelingen in het leven geroepen. Om aanspraak te kunnen maken op deze regelingen moet een product voldoen aan strenge criteria op het gebied van duurzaamheid.

Wanneer het gaat om de aanschaf van dakbedekking onze HERTALAN® EPDM dakbedekking aan deze strenge voorwaarden. Het gaat hierbij om een mechanisch bevestigd membraansysteem, waarbij de bevestiging is uitgevoerd met de inductietechniek van RhinoBond®.

Door middel van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) komen ondernemers in aanmerking voor een fiscaal voordeel wat in totaal kan oplopen tot 9,75% van de totale investeringssom. De MIA-regeling geeft de mogelijkheid om 27% van de investering voor een milieuvriendelijke installatie af te trekken van de fiscale winst. Dat komt boven op de gebruikelijke investeringsaftrek. Via de Vamil-regeling kunnen ondernemers 75% van de investering op een willekeurig moment afschrijven.

Niet alleen de aanschafkosten komen in aanmerking voor de regeling, maar ook de kosten die die nodig zijn om de EPDM dakbedekking te installeren.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top