MultiFin meerpuntssluiting gaat strijd aan met uitdagingen in de timmerindustrie

Beschrijving

Gewoongoed (made in Holland): dat is de visie van Deurenfabriek Suselbeek, dat op haar locatie in Sinderen een veelzijdigheid aan buitendeuren produceert. Van grondstof tot eindproduct. “Al sinds 1922 wordt elke buitendeur ambachtelijk vervaardigd”, vertelt Algemeen Directeur Hendrikus Dannenberg. “Door een team van ervaren vakmensen en onder één dak, in samenwerking met diverse partners.” Een voorbeeld van zo’n partnerbedrijf is BUVA, vertelt Dannenberg. “Het bedrijf dat dit najaar met de MultiFin meerpuntssluiting wederom een innovatie zal presenteren.”
Download hier de brochure BUVA MultiFin.

“BUVA is al meer dan 30 jaar onze hofleverancier voor hang- en sluitwerk. Van de kruk- en sleutelbediende sloten tot en met de basisscharnieren, spionogen, valdorpels en ventilatieroosters. Het bedrijf gaat heel ver in het meedenken met klanten. Het afgelopen jaar heeft BUVA zelfs een aantal producten in het assortiment opgenomen, die zij tot voor kort niet leverden. Speciaal voor ons, zodat wij verzekerd zijn van één leverancier en één contactpersoon voor (bijna) alle deurtoebehoren. Bovendien luisteren we, als partners, goed naar elkaars adviezen. Adviezen en praktijkervaring waarmee BUVA haar nieuwe meerpuntssluiting MultiFin heeft kunnen optimaliseren. Begin september wordt de MultiFin geïntroduceerd in de markt, iets waar we met smart op wachten. En wij niet alleen!”

Links en rechts omkeerbaar
Een belangrijk aspect van de MultiFin is de draairichting van het slot. Dannenberg: “Onze monteurs krijgen vaak alleen de deur te zien en niet de deur-kozijncombinatie, waardoor het kan voorkomen dat zij een links draaiend slot in een rechts draaiende deur monteren. De vernieuwde BUVA MultiFin meerpuntssluiting gaat hiermee de strijd aan. De sloten zijn door de engineers van BUVA ontwikkeld om zeer eenvoudig de richting te kunnen wijzigen van een links- naar rechtsdraaiende deur en andersom. Hierdoor worden foutmarges tot een minimum beperkt.”

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin