Nexus™Modulaire Hybride koeler van BAC, een alternatief voor koeltorens.

Beschrijving

De Nexus™ modulaire hybride koeler is de meest compacte en betrouwbare hybride koeler op de markt. Het biedt onze klanten een Eurovent gecertificeerde duurzame oplossing voor maximale uptime en een operationele flexibiliteit voor de laagste bedrijfskosten en de laagste impact op het milieu. ”

De Nexus™ modulaire hybride koeler vereenvoudigt zowel het ontwerp als de installatie van vloeistof koelsystemen. De units zijn tot 1,5 m korter in hoogte, 45% kleiner in voetafdruk en 40% lichter in gewicht dan traditionele vloeistof koelers. Modules zijn ontworpen om te worden verplaatst met een pallet-Jack en passen in een vracht Lift-waardoor de noodzaak voor speciale rigging apparatuur. Structurele staal eisen kunnen worden gereduceerd tot 50%, en permanente ladders of verhoogde platformen kunnen worden geëlimineerd. Alle ventilatoren, pompen, accessoires en bedieningselementen zijn in de fabriek geïnstalleerd en bekabeld, voor echte single-point bedrading.

De gepatenteerde hCore™ Warmteoverdrachtstechnologie van BAC levert uitzonderlijke warmte overdracht prestaties, duurzaamheid en een lange levensduur in een compact, corrosiebestendig pakket dat 65% minder intern vloeistofvolume heeft en geen passivering vereist. De Nexus™ Koel’s nieuwe, patent aangevraagd DiamondClear™ ontwerp maakt gebruik van 80% minder sproeiwater volume dan traditionele systemen, waardoor zowel water-als chemisch gebruik wordt verminderd. Het ontwerp zorgt voor een continue zelfreinigende, aanzienlijke verlaging van de onderhoudskosten van de waterbekkens door vermindering van de schaal opbouw en biologische groei.
Het EC-ventilatorsysteem biedt superieure efficiëntie en een hoge externe statische capaciteit, met een radiale ventilator met directe aandrijving en een elektrisch dag (EC) variabele-snelheid motor. Het elimineert het onderhoud in verband met traditionele ventilator aandrijfsystemen en levert superieure betrouwbaarheid.

Media

Gallery

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin