Schoolventilatie

Beschrijving

VOOR IEDERE SCHOOL EEN OPLOSSING
Ieder schoolgebouw en ieder bijbehorend ventilatievraagstuk is anders en vergt een maatwerkoplossing. Dit is onder andere afhankelijk van de mogelijkheden om een goed ventilatiesysteem te realiseren. Er zal dus kritisch moeten worden gekeken naar de beste oplossing. In sommige gevallen is dit een centraal ventilatiesysteem, waarbij luchtbehandeling centraal wordt gerealiseerd en vervolgens verdeeld over de klaslokalen. Dit kan echter ook betekenen dat een decentraal ventilatiesysteem met units per lokaal de beste keuze is.

Ook op het gebied van luchtverdeling en luchtbehandeling (verwarmen, koelen, bevochtigen) geldt dat, afhankelijk van de eisen en mogelijkheden binnen een schoolgebouw moet worden gestreefd naar een passende oplossing. Het is hierbij belangrijk dat er niet wordt gekeken naar één type systeem of product, maar naar de beste oplossing voor de specifieke situatie.

Onze ervaring
Al jaren maakt Inatherm zich sterk voor een goed binnenklimaat in scholen. In 2008 lanceerden wij de campagne “Stop het Broeiklaseffect” en de website www.schoolventilatie.nl. Inmiddels hebben we in honderden scholen in Nederland met onze kennis en producten kunnen zorgen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Inatherm heeft het breedste pakket aan oplossingen van Nederland en voorziet graag in advies en hulp bij het bepalen van de juiste oplossing.

Dankzij de samenwerking tussen Inatherm & Interland Techniek en de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van schoolventilatie bieden wij een breed scala aan totaaloplossingen voor het ventileren van schoolgebouwen. Of het nu gaat om een centraal of decentraal ventilatiesysteem, verschillende typen luchtverdeling of een specifieke ‘klasse’ uit het PvE Frisse Scholen, er is altijd een passende totaaloplossing mogelijk.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin