Side event – ROI NOW LIVE

Beschrijving

Onder leiding van Wisse Stenchlak MSV wordt de ROI NOW LIVE van de Societeit Vastgoed deze dag absoluut een hoogtepunt waarbij kennis, expertise, business, hospitality en duurzaamheid de kernwoorden zijn.

Tijdens deze unieke meeting zal o.a. onze eigen CEO, Jacques van der Krogt, aan eigenaren, beleggers en ontwikkelaars onze vernieuwende aanpak presenteren. Met het platform van Dapple realiseer je een hoger rendement op je vastgoed, wordt gebouwbeheer geoptimaliseerd en de kwaliteit effectief bewaakt. Uiteraard is er daarna de mogelijkheid om te spreken over business mogelijkheden.

De presentaties tijdens de ROI NOW LIVE zijn kort, en jij als jury bepaalt of de spreker meer spreektijd gegund wordt, vanuit interesse. Hiermee wordt een interactieve sessie tot stand gebracht.

De Societeit Vastgoed wilt hiermee graag inzichtelijk maken wat er actueel aan potentiële nieuwe samenwerkingspartners in de markt aanwezig is, door direct live de bewezen concepten te tonen in relatie tot financiële onderbouwing.

Wil jij dit niet missen? Meld je dan nu aan via https://societeitvastgoed.eu/events/roi-now-duurzaamheid/

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top