SMART NAAR C-LABEL

Beschrijving

Wat houdt C-label voor kantoren in?
Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit.

IP2020
Het IP2020 ondersteunt bedrijven om energie te besparen door bijvoorbeeld inzicht te geven in besparingsmogelijkheden.
Het IP2020 zal ook met aanpakken experimenteren om de realisatie van deze besparingsmogelijkheden door de bedrijven praktisch, en indien nodig financieel, zo veel mogelijk uit handen te nemen. RVO.nl
betrekt daarnaast maatschappelijke partijen en bevoegd gezag om mogelijk belemmeringen weg te nemen.

Ook Smart naar C-label?
OPPLE kan je helpen om een eerste stap te zetten richting het behalen van het C-label.
Er zijn diverse opties waarmee je al snel minimaal 60% energie bespaart:
• Wij kunnen de conventionele verlichting een-op-een vervangen door LED verlichting. Je hebt dan de keuze tussen standaard LED armaturen of een dimbare oplossing door middel van Dali, 1-10V of BLE.
• Wil je besparen in installatiekosten en tevens profiteren van gebruiksgemak dan zijn de Smart LED oplossingen voor jou het meest geschikt. De armaturen worden direct vanuit de verpakking gemonteerd en op het stroomnet aangesloten. Er zijn geen extra kabels of gateways nodig. Alle armaturen kunnen met de OPPLE Smart Lighting app worden bediend. Met de OPPLE Smart sensoren kan extra energie worden bespaard.

Vind je het lastig, de OPPLE account managers geven je graag een passend advies en daar hoort uiteraard een lichtplan en besparingsberekening bij.

OPPLE Smart Starter Kit
Bestel nu een Smart Starter Kit met daarin 4 Smart LED Panels 60x60cm, een Smart Sensor en de Smart Switch.
Hiermee rust je snel en eenvoudig een standaard kantoor uit met een OPPLE Smart LED oplossing. Deze is te bestellen via Oosterberg, Schuurman, Solar en Technische Unie.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin