Ventilair bestekspecificaties nu ook op STABU

Beschrijving

Informatie over de Comair ventilatie oplossingen
Binnen STABU vindt u alle informatie en data van onze Comair productrange HRUC-Plus en Flat ventilatieunits met warmteterugwinning, FLX kunststof flexibel luchtverdeelsysteem, COM-IV instelbaar ventiel en Isocomplus+ geïsoleerd luchtkanaal. In de toekomst zullen er nog meer producten van Ventilair aan de STABU database worden toegevoegd. Zo maken wij waar wat we zeggen: bij Ventilair helpen wij u snel aan een goed doordachte ventilatieoplossing. Hiermee zorgen we ervoor dat u slim en efficiënt kunt werken én maken uw project duurzaam, gezond en comfortabel.

STABU en data
Met de data uit STABU kunnen gebouwdossiers en bestekken gemaakt worden. Tevens is de data bij uitstek geschikt voor BIM. Zoeken kan vanuit diverse behoeften, zoals merk, functie of prestatie. Maar ook levert de STABU-systematiek een belangrijke bijdrage aan de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en aan circulair bouwen.

STABU verbindt al 40 jaar het bouwen in de burgelijke- en uitliteitssector met data voor betrouwbare bestekken. Daarnaast levert STABU fabrikantgebonden product specificaties, geeft adviezen over kwaliteit van bestekken en verricht onderzoeksprojecten. Alles wordt hierbij getoetst aan wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties. Meer informatie over STABU vindt u op stabu.org

STABU is onlangs gefuseerd met Ketenstandaard. Door deze fusie ontstaat één sterke organisatie in de bouw- en technieksector voor de promotie en het beheer van de STABU Besteksystematiek, de ETIM, SALES en de GS1 Standaard.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin