018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

ViStation – een intelligente visualisatie oplossing voor DALISYS van B.E.G.

Beschrijving

Op basis van de bouwkundige tekeningen en de DALISYS installatie ontwerpt B.E.G. een visualisatie op maat voor de klant. Alle armaturen, multi-mastersensoren en overige relevante DALISYS-componenten worden ingevoerd en de “eindklant” ontvangt een kant-en-klare visualisatie. Dit biedt de mogelijkheid tot informatie en is tevens een middel om handmatige wijzigingen in het systeem door te voeren. De onafhankelijke web interface voor pc’s, tablets en smartphones biedt verschillende toepassingen, bijvoorbeeld een virtuele bedieningspaneel. Hiervoor kan elk willekeurig standaard tablet met een representatief inbouwraam worden gebruikt als een kosten-efficiënt bedieningspaneel.
Het gebruikersbeheer en de toekenning van rechten vindt centraal plaats op de ViStation. Het groeps-beheer is een handige en krachtige functie en bied de mogelijkheid om de toegangsrechten van de gebruiker eenmalig te genereren en vervolgens groepen te definiëren met een onbeperkt aantal gebruikers. Wanneer een gebruiker is toegewezen aan een groep, dan heeft deze automatisch de juiste toegangsrechten die zijn toegewezen aan deze groep.
Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de manager van de faciliteit alle kamers en alle mogelijke foutmeldingen kan zien, terwijl gebruikers alleen die lichtgroepen kunnen zien en wijzigen die aan hen zijn toegewezen. Dit zorgt voor een veilige en eenvoudige operatie voor dagelijkse controle. Naast controle van de verlichting kan er ook worden gecontroleerd op aanwezigheid van personen. Ook real-time controle op defecte armaturen is mogelijk.
De energiemonitor maakt een continue bewaking mogelijk. Analyse en oriëntatie van het stroomverbruik en de updatefunctie bieden extra investeringsbescherming door regelmatige optimalisaties en functie-uitbreidingen.
B.E.G. helpt en ondersteunt vanaf het eerste idee en de planning tot aan de integratie en oplevering.
www.beg-luxomat.com/nl

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top