Zehnder ComfoValve Luna E wint IF-award

Beschrijving

Het afvoerventiel Zehnder ComfoValve Luna E won op 4 februari de felbegeerde iF Product Design Award 2020. Volgens de jury blijkt uit het design van het product dat de eindegebruiker centraal is gesteld. Als één van de voordelen werd genoemd dat het ventiel altijd gelijk blijft in hoogte (30 mm), ongeacht de instelpositie. Hierdoor is het een onopvallende en mooie oplossing voor open keukens. Daarnaast roemt de jury de Zehnder ComfoValve Luna E voor haar maximale wooncomfort. Dankzij het design zijn luchtstromen nauwelijks hoorbaar, waardoor het ventiel voldoet aan de strengste geluidseisen.
De iF Design Award is een van de meest toonaangevende internationale design awards. In 2020 waren er 7298 inzendingen vanuit 56 landen. 78 design experts vanuit twintig landen bepaalden voor 7 categorieën wie er in prijzen vielen. De Luna E viel in de prijzen binnen de categorie “Building technology”.
Het toevoerventiel Zehnder ComfoValve Luna S viel in een eerdere editie al eens in de prijzen. Met de huidige award voor de Luna E is nu de gehele “Luna Family” bekroond om haar design.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin