Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

'Co-making steeds belangrijker voor ontwikkelaars'

In het proces van ontwikkelaars worden co-makers steeds belangrijker. Des te belangrijker om met goede concepten te komen die dergelijke samenwerkingsverbanden mogelijk maken.

 “We hebben onze organisatie veranderd van een productieorganisatie naar een organisatie waarbij de klant, co-making en concepten centraal staan”, vertelt AM-directeur Ronald Huikeshoven over de nieuwe focus. “We willen door een samenwerking met de klant en kennis en kunde van onze eigen mensen het verschil maken.”

Op korte termijn meedenken

Natuurlijk is het de vraag of opdrachtgevers werkelijk met ontwikkelaars willen meedenken. “Uit ons onderzoek blijkt dat 85 procent van de klant wil meedenken, maar dan wel op korte termijn. Men wil niet zes jaar vooraf meedenken, liever twee jaar.”

Het werkmodel van I Am You is een kwadrantmodel, dat wordt ingezet bij het klantcontact. Idee, concept, huis en thuis zijn de vier kernwaarden van het model.

Projecten met I Am You-concept

Het I Am You-concept wordt onder andere toegepast bij Woontoren Overhoeks in Amsterdam en het Marinehospitaalterrein in Overveen. In deze gebieden worden respectievelijk 147 huurappartementen en 60 tot 90 woningen gerealiseerd.

Building Holland op YouTube

Bekijk alle films van Building Holland op het Building Holland YouTube-kanaal. Abonneert u zich op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van toekomstige video’s. Abonneren is gratis en alleen mogelijk met een Google-account.

'Co-making steeds belangrijker voor ontwikkelaars'

permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven