Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

TVVL als contentpartner van Building Holland 2016

TVVL als contentpartner van Building Holland 2016

TVVL is toegetreden als contentpartner van Building Holland 2016. Andere partijen die als contentpartners een bijdrage leveren aan het event zijn onder andere Bouwend Nederland, NeVaP en SBRCURnet.

Tijdens Building Holland staat de toekomst van de bouw- en vastgoed sector centraal. Hoewel TVVL van origine een vereniging is voor mens en bedrijf in de gebouwgebonden Installatietechniek, opereert zij in een veel grotere werkelijkheid waarbij de uitdagingen van de toekomst slechts zelden gebouwgebonden kunnen worden aangepakt. Op dit moment is TVVL een van de belangrijkste kennispartners die inspeelt op de oplossingen voor deze technische uitdagingen. De organisatie gelooft in kennis als motor voor innovatie en groei.

Duurzaamheidsaspecten spelen een steeds grotere rol in de bouwsector, waardoor de uitdagingen waar de installatietechniek voor staat steeds belangrijker wordt. Een kennismaking met de vereniging en haar leden biedt de bezoekers tijdens Building Holland de mogelijkheid meer kennis en inzicht op te doen in dit vakgebied. TVVL biedt de bouw- en vastgoed sector een gesprekspartner met een nieuw en fris inzicht vanuit een aansluitend vakgebied en een nieuwe sectorale aanpak: het is een platform waar kennis samenkomt.

Volg Building Holland

Volg Building Holland op Social Media (@BuildingHolland) en op YouTube (kanaal Building Holland). Schrijf u tevens in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de vernieuwde website van Buildingholland.nl (www.Buildingholland.nl). Bezoek Building Holland en bouw mee aan een toekomst bestendige sector en laat u inspireren door de innovatieve producten en concepten die bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving!


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven