Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Ecologische verfproductie met grafeen

Ecologische verfproductie met grafeen

Building Holland-partner Graphenstone ontvangt als eerste verffabrikant ter wereld een Cradle to Cradle gold certificering.

De verfproducent scoorde hoog met interieur- en exterieurverf en ‘filler’, oftewel de hechtingsprimer. De doelstelling van de organisatie is om te participeren in de ontwikkeling van een duurzame gebouwde omgeving.

Ecologisch met grafeen

Uniek aan Graphenstone is dat het de eerste fabrikant ter wereld is die verf, coatings, mortels, kleef- en isolerende materialen op een ecologische manier maakt met grafeen. De organisatie werkt op nanoschaal, wat hen in staat stelt om meer hardheid, weerstand en elasticiteit te verkrijgen dan een gewone coating.

De producten van Graphenstone verminderen de uitstoot van CO2 en de recycling van niet-gebruikte grondstoffen. Andere elementen zijn een verbetering van luchtkwaliteit in gesloten ruimtes, limitering van aandoeningen die voortkomen uit het sick building syndroom en preventie van schimmels, zwammen en bacteriën.

Graphenstone is partner van Building Holland 2016. U vindt de organisatie op stand 09.078. Meer informatie over Graphenstone vindt u op de partnerpagina op Buildingholland.nl.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven